avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca

Vineri 11.02.11 a aparut contractul de munca individual pt toti salariati cu sporurile zic ei introduse in salariu. NU este datat dar in schimb e retoactiv incepind cu data de 01.01.2011. este semnat de dir. la contractul meu sunt in pierdere 200 lei. CE POT FACE?? Nu l-am semnat ,daca nu ma cheama la negociri ce e de facut? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: man67 , utilizator 18:55, 19 August 2011
Sesizarea ITM-ului nu este conditionata de un anumit termen ... prin urmare, puteti depune sesizarea la aceasta institutie publica.
Multumesc pt ajutor.S-a rezolvat prin recalcularea la salariul de baza si nu la venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore lucrate simbata si duminica oanastnc oanastnc Va supun pentru un raspuns concret su trimitere la articole din legislatie urmatoarea situatie: Un angajat lucreaza intr-o luna 184 de ore, in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Modificare program de lucru in 12/24 12/48 pab|o pab|o Buna ziua. Iata si problema mea. De cativa ani sunt angajat intr-o firma de lucru multinationala cu contract de munca pe durata nedeterminata, programul de ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Am o nelamurire: se poate face ceva ca sa oblig angajatorul sa-mi platesca orele suplimentare lucrate in ultimii 2-3 ani? Pe contractul ... (vezi toată discuția)