Buna ziua. Am inregistrat gresit o suspendare de contract de munca deoarece nu trebuia sa-i fac angajatului respectiv acea suspendare, lucru ce am aflat mai tarziu. Am depus o adresa la ITM insotita de actul de anulare a celui anterior. Am aflat ca va veni ITM-ul in control. Problemele sunt: 1. Angajatul lucreaza 12 cu 12, 12 cu 24 si contractul e cu 8 ore/zi si 40/saptamana. 2-actele aditionale le-a semnat altcineva in locul angajatului. Cum sa rezolv aceste probleme cand vine un control de la ITM?
Simplu..., pana vin cei de la ITM mai faceti inca un act aditional cu situatia reala .... dar sa-l puneti sa semneze pe cel in cauza. Astfel miroase a fals si uz de fals daca angajatul nu recunoaste ca a semnat actul de suspendare si cel prin care s-a revenit cu suspendarea.
Va vine in control pentru ca au mirosit ca ceva nu este in regula....probabil cu semnatura.....
Succes!
Nu are de unde sa stie ITM-ul daca este sau nu veridica semnatura pe actul aditional respectiv ... posibil vor sa vada de ce s-a revocat actul de suspendare si apoi poate fi un control de rutina ori la o sesizare ...;)
Semnaturile seamana toate intre ele....poate numa daca stau sa verifice fiecare litera...dar sa fim seriosi..eu niciodata nu semnez la fel....mereu difera semnatura mea, deci va trebui doar sa-l informez pe angajat si atat. Dar se pare ca vrea si sa-si dea demisia ca nu a mai venit la lucru. Si cu programul de lucrui nu e problema?
in general itm-ul nu sta sa verifice semnaturile dupa actele depuse, nu exista timp ptr asa ceva,poate fi un control de rutina sau angajatul v-a facut sesizare la ei, acest lucru ma duce cu gandul ca nu va aveti pe bune cu inspectorul dvs de acolo( ca altfel va anunta)
Chiar asa ? ... de unde sa stie inspectorii ITM care sunt semnaturile veridice ale salariatilor societatilor arondate la ei ? ... de cand sunt infiintate si pana in prezent nu am auzit vreun caz de acest gen solutionat de catre ITM ... este de datoria Politiei sau parchetului sa stabileasca autenticitatea unei semnaturi .