avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare D112

Cum completez in anexa1.2-anexa asigurat Caseta"Data angajare"? Trebuie sa completez data la care a fost angajat asiguratul indiferent de perioada (ex: 21.03.2005) sau completez aceasta caseta doar in momentul in care contractul de munca a fost incheiat in luna de raportare...?
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
OanaLH, utilizator
Cel mai recent răspuns: iancu_ic , utilizator 17:36, 14 Februarie 2011
Trebuie sa completezi data la care a fost angajat asiguratul indiferent de perioada (ex: 21.03.2005)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurat sanatate in declaratia 112 mmanuela mmanuela Un salariat are concediu medical toata luna in continuare. In declaratia 112 ANEXA 2 in sectiunea date de identificare a asiguratului in caseta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tata-acte necesare de la angajatori saphirr saphirr Buna ziua! As dori sa imi mai raspundeti la o intrebare, daca e posibil: Buna ziua! Daca pe parcursul perioadei de 12 luni consecutive cerute de lege, ... (vezi toată discuția)
Casa de asigurari salariat Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am si eu o intrebare: o societate din Bucuresti angajeaza o persoana din Buzau, la casa de asigurari a acestui salariat in d112 ce se trece ... (vezi toată discuția)