avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare D112

Cum completez in anexa1.2-anexa asigurat Caseta"Data angajare"? Trebuie sa completez data la care a fost angajat asiguratul indiferent de perioada (ex: 21.03.2005) sau completez aceasta caseta doar in momentul in care contractul de munca a fost incheiat in luna de raportare...?
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
OanaLH, utilizator
Cel mai recent răspuns: iancu_ic , utilizator 17:36, 14 Februarie 2011
Trebuie sa completezi data la care a fost angajat asiguratul indiferent de perioada (ex: 21.03.2005)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurat sanatate in declaratia 112 mmanuela mmanuela Un salariat are concediu medical toata luna in continuare. In declaratia 112 ANEXA 2 in sectiunea date de identificare a asiguratului in caseta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tata-acte necesare de la angajatori saphirr saphirr Buna ziua! As dori sa imi mai raspundeti la o intrebare, daca e posibil: Buna ziua! Daca pe parcursul perioadei de 12 luni consecutive cerute de lege, ... (vezi toată discuția)
Casa de asigurari salariat Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am si eu o intrebare: o societate din Bucuresti angajeaza o persoana din Buzau, la casa de asigurari a acestui salariat in d112 ce se trece ... (vezi toată discuția)