avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen

BUNA SEARA! SPUNETI-MI VA ROG DACA POT COMERCIALIZA PRODUSE PT CURATENIE GEN DETERGENTI,HARTIE IGIENICA,GALETI,MATURI ETC) PE COD CAEN 4645.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Catalina Cojocaru , Consilier juridic 23:05, 13 Februarie 2011
Nu. Codul acela permite vanzarea cu ridicata a produselor de cosmetice si parfumerie. Pretabil ar fi pentru comertul cu ridicata (en-gros sau import-export):
4644 - Comert cu ridicata al produselor din ceramica, sticlarie, si produse de intretinere sau
4649 - Comert cu ridicata al altor bunuri de uz gospodaresc
Nu. Codul 4645, conform CAEN rev. 2 se aplica in cazul comertului cu ridicata al produselor cosmetice si de parfumerie.
In cazul prezentat de dumneavoastra este potrivit codul 4644 - Comert cu ridicata al produselor din ceramica, sticlarie si produse de intretinere. Dar asta, numai pentru cazul in care comercializati en-gros acest tip de produse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pentru comert cu detergenti plummy plummy Buna ziua La ce cod caen intra comercializarea de detergenti, solutii de curatare si lavete si alte accesorii? Comerţ cu ridicata al produselor cosmetice ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4645 raulTM raulTM BUNA SEARA SPUNETI-MI VA ROG,DACA DETIN O FIRMA CU COD CAEN 4645 POT COMERCIALIZA DETERGENTI SI CONSUMABILE DIN HARTIE??HARTIE ... (vezi toată discuția)
Comert cu detergenti live_maz live_maz are cineva ideea unde se incadreaza comertul cu detergenti? ce cod caen trebuie? va multumesc (vezi toată discuția)