buna dimineata tutuor,am o mare rugamintea de a ma indruma sau sfatui,anul trecut am avut proces cu itmul pe legea 53/2003 art 276 alin 1 lit e,bani de avocat nu am,ma ajutat bunul dumnezru si am cistigat procesul si mi-au facut recurs,intrebarea este:acum este alta lege unde amenda este mai mica si nu mai este legea 53/2003 art 276 alin 1 lit e,eu ma voi judeca cu ei pe legea care a fost sau ma avantajeaza cumva ca sa modificat legea?am cerut sa imi scimbe amenda in avertisment,in procesul verbal scrie ca :societatea a infiintat si transmis la itm...registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic dar nu a fost actualizat,iar acum in cerere de recurs spune ca nu imi poate anula amenda in avertisment pentru ca nu am transmis in termenul legal in registru de evidenta a salariatiilor in format electronic,deci unu spune da altul spune nu,ma pot folosi si de asta?nu stiu cit am fost de explicit si den aceea cine vrea sa ma ajute sa imi dea un nr de tel sa ii explic mai bine,cu respect traian
admite in parte plangerea contaventionala formulata de sc.....:Anuleaza in parte procesul verbal ........si exonereaza petenta de la plata amenzii contraventionale
Prin urmare, nu are nicio relevanta faptul ca ITM-ul schimba acum temeiul legal de acordare a amenzii .. asadar , nu are cum sa castige in recurs invocand schimbarea temeiului de drept al acordarii amenzii contraventionale.
Recurs cu itm-ul
traian36
buna dimineata tutuor,am o mare rugamintea de a ma indruma sau sfatui,anul trecut am avut proces cu itmul pe legea 53/2003 art 276 alin 1 lit e,bani de avocat ... (vezi toată discuția)