avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recurs cu ITM-ul
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recurs cu ITM-ul

buna dimineata tutuor,am o mare rugamintea de a ma indruma sau sfatui,anul trecut am avut proces cu itmul pe legea 53/2003 art 276 alin 1 lit e,bani de avocat nu am,ma ajutat bunul dumnezru si am cistigat procesul si mi-au facut recurs,intrebarea este:acum este alta lege unde amenda este mai mica si nu mai este legea 53/2003 art 276 alin 1 lit e,eu ma voi judeca cu ei pe legea care a fost sau ma avantajeaza cumva ca sa modificat legea?am cerut sa imi scimbe amenda in avertisment,in procesul verbal scrie ca :societatea a infiintat si transmis la itm...registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic dar nu a fost actualizat,iar acum in cerere de recurs spune ca nu imi poate anula amenda in avertisment pentru ca nu am transmis in termenul legal in registru de evidenta a salariatiilor in format electronic,deci unu spune da altul spune nu,ma pot folosi si de asta?nu stiu cit am fost de explicit si den aceea cine vrea sa ma ajute sa imi dea un nr de tel sa ii explic mai bine,cu respect traian
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
traian36, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 03:47, 20 Februarie 2011
In primul rand, chiar daca legea s-a modificat, un proces inceput pe o varianta a legii se judeca pana la final pe acea varianta, nu pe modificare. In recurs se analizeaza sentinta data in prima instanta, nu situatia de fapt. Nu se rejudeca procesul decat in anumite conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs cu itm-ul traian36 traian36 buna dimineata tutuor,am o mare rugamintea de a ma indruma sau sfatui,anul trecut am avut proces cu itmul pe legea 53/2003 art 276 alin 1 lit e,bani de avocat ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de amenda? traian36 traian36 Buna ziua, am o societate platitoare de 16% impozit pe venit plus tva-ul,cind am facut societatea mi sa spus sa aleg ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv control itm telu telu La un control ITM pe 09.10.2006 s-a gasit un angajat care a declarat ca lucreaza de pe 04.10.2006 si nu are CIM Pe 10.10.2006 s-a incheiat PV de control in ... (vezi toată discuția)