avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme angajare

Buna ziua

Sunt asociat unic si administrator al unei microintreprinderi, care se ocupa cu transport persoane in regim de taxi. Am un angajat pe firma pe post de sofer taxi.
Daca vreau sa lucrez si eu pe masina trebuie sa ma angajez si eu? Pe minim cate ore? Mentionez ca mai lucrez si in alta parte in regim full time.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua vreau sa deschid un pfa activitatea principala este ... JulaRazvan JulaRazvan Bună ziua vreau sa deschid un pfa activitatea principala este transport marfa...Pot sa fiu eu și managerul de transport și șoferul companiei am nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Este necesara angajarea cu cim a administratorului firmei pt a putea presta si calitatea de vanzator? AdriANNO87 AdriANNO87 Buna ziua! Situatia sta in felul urmator: administratorul unei societati care se ocupa cu vanzarea cu amanuntul, fiind si asociat la respectiva firma, poate ... (vezi toată discuția)
Angajatul part time, cheltuieli la stat TLarisa TLarisa Buna seara! Vreau sa angajez part time o persona de 30 ani, pe un post care nu necesita studii superioare, firma nu este in domeniul constructiilor. Angajatul ... (vezi toată discuția)