avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Angajatul part time, cheltuieli la stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Angajatul part time, cheltuieli la stat

Buna seara! Vreau sa angajez part time o persona de 30 ani, pe un post care nu necesita studii superioare, firma nu este in domeniul constructiilor. Angajatul respectiv mai are un contract de munca full time, cu un salariu net de 4000 lei.
Intrebare: cat voi chetui eu- ca si angajator, cu acest angajat (ce valoare va avea salariul minim pe care trebuie sa i-l dau si care vor fi darile la stat)? Am vreun avantaj (oricum nu poate lucra mai mult de 4 ore/ zi)!
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:16, 23 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul minim brut 1040 lei la care se adauga CAM, 2.25% (23 lei), in total 1063 lei cheltuiala angajatorului, in conditiile in care si angajatul accepta sa lucreze pentru 608 lei net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Slariu part time pentru angajat cu studii superioare kigallu kigallu As dori sa stiu ce salariu ar trebui trecut in cartea de munca pentru un job part time, de la 9:00 la 13:00, in conditiile in care am studii superioare? ... (vezi toată discuția)
Venituri in afara de indemnizatie ccc Lorena2 Lorena2 Buna ziua, Pe durata concediului CC exista vreo posibilitate legala de a te angaja part time/full time ? (vezi toată discuția)
Salar minim pe economie ptr agent turism atalinna atalinna Care este salarul minim pe economie ptr un agent de turism cu studii superioare angajat la o agentie de turism touroperatoare cu contract de 4h?Multumesc. (vezi toată discuția)