avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia anticipata partiala in februarie 2011
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia anticipata partiala in februarie 2011

In luna februarie 2011 varsta standard de pensionare pentru barbati este de 64 de ani !
Ce varsta poate sa aiba cel care doreste sa beneficieze de perioada maxima de 5 ani de pensionare anticipata in aceasta luna.(02.2011). Are cotizare 35 de ani, fara grupe !
64-5=59 ani ????
Deci cel care in 02.2011 are 59 de ani fix poate cere pensionarea anticipata partiala ??
Cel mai recent răspuns: andrasnak , utilizator 10:19, 15 Februarie 2011
Multumesc pentru raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea din invatamant Vlad2013 Vlad2013 M-am nascut la 1 ianuarie 1951 .Am intrat in invatamant ,la 1 septembrie 1971. De atunci,am lucrat numai in invatamant,cu exceptia perioadei cand mi-am ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona anticipat? MOCANU DOINA MOCANU DOINA Sunt nascuta la 18 iunie 1952 si lucrez neantrerupt de la 01.03.1975. Va rog din suflet sa-mi spuneti de la ce data ma pot pensiona (fara penalizari). Dupa ... (vezi toată discuția)
A fost corecta respingerea cererii privind acordarea pensiei pentru limita de varsta? amdmisu amdmisu Buna Ziua, In data de 14.12.2010 tatal meu a depus dosarul pentru pensionare la casa de pensii. In momentul inscrierii la pensie avea 59 de ani si 2 luni, el ... (vezi toată discuția)