avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Penalizari Connex
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Penalizari Connex

Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea problema: Am de plata o factura Connex (neachitata la timp si la care s-a adaugat penalizari de 10 milioane) si vreau sa stiu ce pot face, pt. ca mi-au trimis somatie ca ma vor da in judecata. Eu le-am cerut o esalonare a platii, dar mi-au pus niste rate f. mari. Ce e de facut? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 6 August 2004
de cand dateaza factura neplatita? daca a trecut 3 ani s a prescris
care era valoarea facturii? daca e mica nuti face probleme.
de 2 ani. Factura este de 1.500.000, dar penalizarile au ajuns la 10 milioane. Mi-e frica ca mi-a venit somatie ca ma cheama in judecata (1 % pe zi penalizari)
Verifica temeinicia penalizarilor, verifica contractul.
Pai scrie "penaliz. 1% pe zi". Deci nu am platit factura de 1.500.000 si penalizarile au ajuns la 10 mil. in 2 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturii connex anonim anonim Revin, cu aceeasi problema... neplata facturii Connex. Deci, acum 2 ani nu am platit o factura de 1.5000.000 lei. Acum 2 luni mi-a venit somatie sa platesc ... (vezi toată discuția)
In legatura cu facturile connex va rog nu ma ocoliti. jokeru4you jokeru4you Buna ziua ....am aceias problema cu neplata facturii connex la fel ca multi altii .....Eu de cativa am renuntat la abonamentul connex pe baza neplatei acesteia ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriei catre firme de recuperatorii ionutfeli ionutfeli buna ziua .as dorii sa va intreb la ce perioada de timp se prescrie o datorie preluata de la banca de o firma de recuperare credite.si mai exact la cit timp de ... (vezi toată discuția)