avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

trei puncte a,b,c,la circa 1km intre ele.in b o masina logan alba,cu nr.normal,fara insccriptionari,total civila.b comunica prin statie o viteza pentru care in c se intocmeste proces verbal.singura certitudine-o voce pe statie.se refuza legitimare,se santajeaza legitimarea cu semnarea pv.nu se poate arata buletin metrologic sau inregistrare..am sanse sa scap de pv..?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 08:56, 15 Februarie 2011
Buna ziua,
trebuie sa faceti urgent plangere contraventionala, sa va incadrati in termenul de 15 zile de la care ati luat cunostinta de amenda( daca ati semnat si ati luat-o in ziua respectiva , termenul curge de atunci sau daca este primita prin posta de la data postei). Trebuie sa va motivati plangerea in scris iar ca si probe cereti ca politia sa depuna toate actele care stau la baza procesului verbal de contraventie si daca aveti martor ( ar confirma cele spuse de dvs) este bine sa-l indicati instantei pentru a fi audiat. aveti sanse mari.
Exista martori.In materie de plangeri contraventionale, si rudele pot da o declaratie de martor, in vederea sustinerii imprejurarilor in care a fost constatata respectiva contraventie.

Plangerea este adresata judecatoriei in a carei raza teritoriala s-a savarist fapta contraventionala, in termen de 15 zile de la primirea procesului verbal .
Contestati-l si prin prima nelegalitatii , temeiniciei si a individualizarii pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera, posibilitate de anulare, posibil abuz din partea agentilor alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Astazi am fost oprit in trafic de un logan al politiei rutiere . Agentul a venit la mine fara sa fie cu toata uniforma ( fara cascheta) spunând un ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat si amenda nevinovat tiberiu bar tiberiu bar Buna ziua, Am si eu o nelamurire la care as dori sa ma ajutati. Azi dimineate pe cand traversam trecerea peste calea ferara cu semibariere, peste cele 4 ... (vezi toată discuția)
Amendata pentru refuz de legitimare angelica roman angelica roman buna seara.tocmai am primit o amenda de la jandarmerie pentru ca am intarziat in a ma legitima din cauza ca vorbeam la telefon.amenda primita este pentru ... (vezi toată discuția)