buna seara.tocmai am primit o amenda de la jandarmerie pentru ca am intarziat in a ma legitima din cauza ca vorbeam la telefon.amenda primita este pentru nelegitimare,insa eu am prezentat cartea de identitate inainte de intocmirea procesului verbal.precizez ca in procesul verbal apar datele mele de identitate.cum pot contesta aceasta amenda si unde trebuie sa merg si ce ar trebui sa scriu in plangere.
astept raspuns si multumesc celor care se opresc sa citeasca si mesajul meu
Buna dimineata, pentru contestatie trebuie sa va adresati judecatoriei in raza careia s-a constatat fapta; ar fi bine sa aveti un martor care sa confirme motivul dvs, sau sa solicitati de la firma de telefonie mobila un desfasurator din care sa rezulte desfasurarea respectivei convorbiri; in procesul verbal trebuie sa se indice si ora plus minutele la care a-ti "savarsit contraventia"
Succes
Este posibil ca agentul constatator sa fi avut in vedere ca initial ati refuzat sa va legitimati si dupa cum inteleg , chiar din relatarea dvs , ati prezentat C.I. dupa ce procesul verbal a inceput sa fie completat de agent.
Aveti posibilitatea sa formulati plangere contraventionala , in termen de 15 zile de la semnarea/primirea la domiciliul a procesului verbal, la instanta competenta teritorial locului constatarii contraventiei .
Banuiesc ca l-ati si semnat fara obiectiuni
Sanse infime de reusita la instanta , cu parere de rau ! #-o