avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa-mi vãd dosarul civil din 1990!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa-mi vãd dosarul civil din 1990!

Oare mai exista dosarul meu pentru o cauză civilă din 1990 de la judecătoria Turnu-Măgurele? Dacă da, atunci cine mă poate învăţa cum să fac? Eventual pot să pun pe cineva să se ocupe, astfel încât să nu mai fie nevoie de mine acolo?
Aştept răspuns urgent. Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 19:34, 14 Februarie 2011
dosarele au termene de pastrare (1 an, 2 ani, 3 ani, 5 ani, 10 ani, 50 ani, 90 ani, 100 ani sau permanent) . exista posibilitatea ca dosarul dumneavoastra sa nu se mai gaseasca in arhiva judecatoriei dar pentru a sti sigur acest lucru ar trebui sa mergeti la arhiva judecătoriei Turnu-Măgurele si sa depuneti o cerere in care solicitati relatii cu privire la respectivul dosar. daca nu aveti timp dv. luati legatura cu un avocat.
trebuie sa mergeti la arhiva judecatoriei respective si sa faceti cerere. veti fi programat pentru o anumita data.
trebuie sa stiti numarul dosarului.
puteti mandata si un avocat din acea localitate sa faca aceste demersuri.
gheneo, daca ai fost parte in acel dosar, nu-ti ramane la indemana decat sa demonstrezi acel lucru printr-o cerere prin care soliciti date din acel dosar, care te pot ajuta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi revad dosarul din anul 1991! il mai gasesc la arhiva judecatoriei? gheneao gheneao Am avut un dosar civil in 1991 si as dori sa stiu daca il mai gasesc la judecatoria Turnu Magurele... (vezi toată discuția)
Avizare clasare dosar penal dni.0897 dni.0897 Buna ziua, va scriu in speranta de a afla o informatie in legatura cu timpul necesar pentru o avizare ce trebuie facuta pe un dosar penal la care sa anulat ... (vezi toată discuția)
Studierea unui dosar penal ioana_2009 ioana_2009 Cum se solicita de catrea partea vatamata studierea personala (nu prin avocat) a unui dosar aflat in faza de judecare? Mentionez ca dosarul a trecut de faza de ... (vezi toată discuția)