avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa-mi revad dosarul din anul 1991! Il mai gasesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa-mi revad dosarul din anul 1991! Il mai gasesc la arhiva judecatoriei?

Am avut un dosar civil in 1991 si as dori sa stiu daca il mai gasesc la judecatoria Turnu Magurele...
Cel mai recent răspuns: gheneao , utilizator 14:22, 12 Ianuarie 2011
Daca stiti numarul dosarului este mai usor. Daca nu, exista un opis alfabetic, pe ani. Mergeti la grefa judecatoriei si solicitati.
Depinde ce obiect are procesul,dupa 10 ani dosarele civile se defriseaza si se pastreaza doar sentinta .Numai in anumite cauze se pastreaza intreg dosarul .
gheneao a scris, in topic sters deoarece era in continuarea acestuia:

cat timp sunt pastrate dosarele intr-o judecatorie

patrascusimion a raspuns:

Au termen, din cate imi amintesc, 50 ani dupa care se predau la Arhivele Nationale

P.S. Topic mutat de la Raspunsuri in comunitate.
Trebuie sa merg personal pentru asta? Poate un avocat sau o terta persoana sa se ocupe?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi vãd dosarul civil din 1990! gheneao gheneao Oare mai exista dosarul meu pentru o cauză civilă din 1990 de la judecătoria Turnu-Măgurele? Dacă da, atunci cine mă poate învăţa cum să fac? ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotarare de divort danassis danassis Care este demersul pentru a obtine un duplicat al hotararii de divort? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cati ani este pastrat un dosar penal in arhiva? ken ken Am cautat aceasta informatie pe internet, dar n-am gasit un raspuns cert. Pentru ce perioada este arhivat un dosar penal? Credeti ca e posibil sa mai gasesc in ... (vezi toată discuția)