avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Complectare registru de casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Complectare registru de casa

Am o intreprindere individuala si am inteles ca imi trebuie si registru de casa unde trec incasarile in fiecare zi si Z-ul.Cum se complecteaza nr act casa,nr anexa, simbol de corespondenta...etc
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 16:16, 14 Februarie 2011
Buna ziua.
Nr act casa - treceti numarul de pe z-ului fiscal
Simbol cont corespondent - treceti simbolul contului contabil (daca sunt vanzari marfa cu amanuntul treceti 707), depinde de activitatea prestata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nir la facturi paypoint? gabr2015 gabr2015 buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le ... (vezi toată discuția)
Declaratii si registre obligatorii la intreprinderile individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala in feb 2013 si am inceput sa incasez in martieavand urmatoarele coduri caen ... (vezi toată discuția)
Registrul special al casei de marcat frezii frezii Buna ziua,ieri s-a defectat casa de marcat.Au venit si au luat-o iar seara am primit-o inapoi,astfel incat ieri toate incasarile au fost trecute in acel ... (vezi toată discuția)