avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inventarierea bunurilor din casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inventarierea bunurilor din casa

Buna ziua.

As dori sa inventariez bunurile din casa, pentru ca mi-e teama ca persoana care locuieste in acea casa impotriva vointei mele sa nu le faca disparute.

Va rog sa-mi spuneti cum pot face acest lucru.

Multumesc,
Smaranda
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:32, 14 Februarie 2011
inventarul il puteti face in prezenta unor martori, pt elecrocasnice, notati seria.. descrieti fiecare obiect pe care il treceti, puteti face si fotografii. ar fi bine sa va semneze si persoana care locuieste
va multumesc pentru raspuns, dar ar avea aceasta inventariere sanse sa fie luata in considerare in justitie, din moment ce nu e facuta din ordinul unei institutii legale? persoana care sta acolo ma uraste foarte mult si nu mi-ar da niciodata semnatura pentru acest inventar.

multumesc anticipat pentrtu raspuns!
procesul verbal pe care il veti intocmi si care va rezuma inventarul bunurilor aflate in casa daca va fi semnat de doi martori poate constitui o proba in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registrul-inventar ptr ii psvictor psvictor Buna ziua, Sunt II activitati fotografice, la real si am o mare nelamurire legat de ce si cum se noteaza in Registrul-Inventar(14-1-2). Am citit si peste ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala anonima70 anonima70 buna seara!am o ii nou infiintata cod caen9602(cosmetica).inainte de infiintarea firmei mi-am cumparat aparatele de care am nevoie pentru a lucra,am pe ele ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune- va rog, ajutati-ma cu un sfat ContSters79003 ContSters79003 buna ziua ! sunt casatorita (inca) si am decis sa ma mut din apartamentul in care am locuit cu sotul meu, lasand toate bunurile noastre comune in acest ... (vezi toată discuția)