avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina cumparate persoana fizica, masina pusa sub ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina cumparate persoana fizica, masina pusa sub executare

Zilele acestea am cumparat un Logan, am facut actele tot (contract vanzare cumparare - cf), urmeaza sa o inmatriculez iar un pr mi-a spus ca masina aceea ar fi girata la o banca. Ce pot face? Mentionez ca masina este inscrisa pe persoana fizica . . .
Cel mai recent răspuns: silviu_silvinho , utilizator 21:30, 14 Februarie 2011
cine este acel pr care v-a spus ca masina e girata? ce inseamna pr?
Prietenul este o cunostiinta comuna care a aspus ca masina ar fi fost cumarata cu credit bancar. . . iar la acel credit s-a girat cu masina. Masina urmeaza sa o inscriu pe numele meu, pot avea vro problema ulterioara (ex de a imi ridica masina executorii)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata persoana fizica, masina pusa sub executare silviu_silvinho silviu_silvinho Am cumparat un Logan de la o cunostiinta, ulterior am aflat ca masina ar fi fost luata cu credit bancar (s-a girat cu masina pt acel credit, dar pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite Adryana18 Adryana18 Buan ziua, Am credite la 3 banci, iar din cauza unui accident cu masina nu am mai reusit sa ajung cu ratele la zi...si apoi am inceput sa nu mai platesc. ... (vezi toată discuția)
Girant mihaigaby mihaigaby Acum aproximativ 12-13 ani am fost girant la 2 prietene a fostei neveste si la ea. Am titlu executoriu la o prietena de a ei pe CF. Datoria a fost achitata de ... (vezi toată discuția)