avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina cumparate persoana fizica, masina pusa sub ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina cumparate persoana fizica, masina pusa sub executare

Zilele acestea am cumparat un Logan, am facut actele tot (contract vanzare cumparare - cf), urmeaza sa o inmatriculez iar un pr mi-a spus ca masina aceea ar fi girata la o banca. Ce pot face? Mentionez ca masina este inscrisa pe persoana fizica . . .
Cel mai recent răspuns: silviu_silvinho , utilizator 21:30, 14 Februarie 2011
cine este acel pr care v-a spus ca masina e girata? ce inseamna pr?
Prietenul este o cunostiinta comuna care a aspus ca masina ar fi fost cumarata cu credit bancar. . . iar la acel credit s-a girat cu masina. Masina urmeaza sa o inscriu pe numele meu, pot avea vro problema ulterioara (ex de a imi ridica masina executorii)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata persoana fizica, masina pusa sub executare silviu_silvinho silviu_silvinho Am cumparat un Logan de la o cunostiinta, ulterior am aflat ca masina ar fi fost luata cu credit bancar (s-a girat cu masina pt acel credit, dar pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Girant mihaigaby mihaigaby Acum aproximativ 12-13 ani am fost girant la 2 prietene a fostei neveste si la ea. Am titlu executoriu la o prietena de a ei pe CF. Datoria a fost achitata de ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite Adryana18 Adryana18 Buan ziua, Am credite la 3 banci, iar din cauza unui accident cu masina nu am mai reusit sa ajung cu ratele la zi...si apoi am inceput sa nu mai platesc. ... (vezi toată discuția)