avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina cumparata persoana fizica, masina pusa sub ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina cumparata persoana fizica, masina pusa sub executare

Am cumparat un Logan de la o cunostiinta, ulterior am aflat ca masina ar fi fost luata cu credit bancar (s-a girat cu masina pt acel credit, dar pe cartea de identitate era trecut ca proprietar), iar acel credit nu a mai fost platit. Masina este acum pe numele meu, pot avea vro surpriza sa imi fie ridicata masina de catre executori? Eu acelei cunostiinte i-am dat bani pe ea, iar acum este trecuta ca proprietatea mea. #-o#-o
Cel mai recent răspuns: dny Daniel , utilizator 23:10, 14 Februarie 2011
Normal nu ar trebuii dar daca s-a specificat ca el nu avea voie sa vanda masina in timpul imprumutul ii posibil sa va execute masina iar dvs. o sa ajungeti in instanta cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparate persoana fizica, masina pusa sub executare silviu_silvinho silviu_silvinho Zilele acestea am cumparat un Logan, am facut actele tot (contract vanzare cumparare - cf), urmeaza sa o inmatriculez iar un pr mi-a spus ca masina aceea ar fi ... (vezi toată discuția)
Executare girant Elena Denisa Elena Denisa Buna ziua! Am si eu o intrebare...in urma cu ceva timp O cunostinta de a mea a facut un contract de imprumut pe numele meu si a girat cu un bun de al ei! Acum ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar, obligația de returnare a banilor Madita93 Madita93 Buna seara!Am primit de la o cunostiinta din Germania 34000€ prin transfer bancar unde a specificat motive personale!poate sa imi faca ceva daca nu ii ... (vezi toată discuția)