avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... validarea unui concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

validarea unui concurs

Daca a fost afisat rezultatul unui concurs in ziua desfasurarii acestuia iar valitarea nu a fost facuta in termenul legal prevazut de lege, este posibil invalidarea concursului dupa acest termen?
Cel mai recent răspuns: emilpop22 , utilizator 12:57, 9 Mai 2008
emilpop22 a scris:

Daca a fost afisat rezultatul unui concurs in ziua desfasurarii acestuia iar valitarea nu a fost facuta in termenul legal prevazut de lege, este posibil invalidarea concursului dupa acest termen?

Ce fel de concurs?
In temeiul art.30 alin.4 din Codul muncii, "condiţiile de organizare şi modul de desfăşurare a concursului/examenului se stabilesc prin regulament aprobat prin hotărâre a Guvernului".
Admiterea candidatilor reusiti la concurs se face in ordinea descrescatoare a notelor obtinute, in functie de posturile vacante.
Nu este posibila invalidarea concursului, atata timp cat s-au afisat rezultatele finale ale acestuia.
In practica unor institutii publice, validitatea concursului consta in afisarea rezultatelor finale dupa trecerea termenului de contestatie.
refuzul de a afisa listele finale, cu toate ca a fost depasit termenul stabilit de lege, iar rezultatele dupa concurs au fost afisate, duce la a considera acele rezultate valabile (concurs directori invatamant)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare concurs registrator medical madalyna45 madalyna45 Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Post scos la concurs ContSters79307 ContSters79307 Azi, 06.04.2009 , intrand pe site-ul AJOFM , am vazut ca sunt 2 posturi scoase la concurs , in invatamant ( la o gradinita ) in speta un post de secretara ( cu ... (vezi toată discuția)
Sesizare concurs post public Morera Morera Bună ziua, În urma cu o lună, aproximativ, am văzut un concurs pentru un post la un muzeu. M-am înscris, am trecut de proba dosarelor, la fel ca și ... (vezi toată discuția)