avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Garantia prestari serviciului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Garantia prestari serviciului

Asi dori sa stiu daca este legal ca pe factura in urma unei prestari de servicii sa scriu Garantia este in baza facturi ex.3luni; 6luni

Firma se ocupa cu service aer conditionat auto si incalzitoare stationare. (nu este un service total schimb ulei, etc)

Alte discuții în legătură

Servis auto imi da contract fals pe manopera. anonim456 anonim456 Buna ziua, sunt intre situatie foarte disperata si imi vine sa inebunesc cum am fost jefuit de un servis auto din bucuresti. Problema e putin cam ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma montare aer conditionat Mani18 Mani18 Bună ziua! As dori sa îmi înființez o firma de prestări servicii și anume montaj de aer condiționat. Ce autorizații îmi trebuie? Îmi trebuie ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila caen 4322 daryana daryana Buna ziua !! Am o firma care efectueaza lucrari de instalatii,reparatii si revizii aer conditionat. Pentru aceste lucrari achizitionez diferite materiale ... (vezi toată discuția)