In urma coliziunii a doua autoturisme,pe strada mea,unul dintre ele a ricosat in masina mea si a vecinului ,amandoua parcate.Politia a facut constatarea si in procesul verbal a decis vinovatul.Acesta a trecut la alte mentiuni ca nu este de acord cu acest p.v.Am deschis dosar de daune la asiguratorul vinovatului,am reparat masina la service,dar nu pot s-o ridic,deoarece asiguratorul nu semneaza factura,pe motiv ca cel considerat vinovat a contestat p.v.
Cum reusesc sa scot masina (costul reparatiei e mare si nu-mi permit sa-l platesc din buzunar)?Ma puteti ajuta cu un sfat?
In momentul intocmirii devizului de reparatii asiguratorul trebuia sa fie de acord cu acesta. In acel moment service-ul repara masina si asiguratorul trebuia sa emita acceptul de plata pentru devizul insusit.Ar mai fi o varianta sa achitati dvs. si apoi asiguratorul sa va dea banii, dar se poate intampla sa nu fie de acord cu devizul de reparatii
Accident auto
anamariamed
Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto.
Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)