avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident - asiguratorul nu semneaza factura pe motiv ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident - asiguratorul nu semneaza factura pe motiv ca cel considerat vinovat a contestat procesul verbal

In urma coliziunii a doua autoturisme,pe strada mea,unul dintre ele a ricosat in masina mea si a vecinului ,amandoua parcate.Politia a facut constatarea si in procesul verbal a decis vinovatul.Acesta a trecut la alte mentiuni ca nu este de acord cu acest p.v.Am deschis dosar de daune la asiguratorul vinovatului,am reparat masina la service,dar nu pot s-o ridic,deoarece asiguratorul nu semneaza factura,pe motiv ca cel considerat vinovat a contestat p.v.
Cum reusesc sa scot masina (costul reparatiei e mare si nu-mi permit sa-l platesc din buzunar)?Ma puteti ajuta cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: carisma , utilizator 16:25, 15 Februarie 2011
In momentul intocmirii devizului,a fost de acord,el trimitand si piesele service-lui,apoi,cand m-am dus cu factura m-a anuntat ca nu o poate semna din motivul enuntat mai sus.O sa sun la politie sa vad care e situatia cu P.V.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire dauna rca predaleontin predaleontin am o dauna la omniasig,masina a fost introdusa in reparatii dupa ce asiguratorul a dat acceptul la reparatii spunand ca masina se incadreaza in plafonul de ... (vezi toată discuția)
Reparatie in regie proprie rouacasiope rouacasiope Buna ziua. Am deschis la euroins un dosar de daune, insa de 6 saptamani tot astept un raspuns... NU MAI AM RABDARE! Am nevoie de masina... Spuneti-mi, va rog, ... (vezi toată discuția)
Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)