avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

am o intrebare am platit taxa de poluare dar nu mai gasesc citanta ce sa fac mai pot cere la finante un dublicat se da mai pot sai dau in judecata sa-mi recuoerez bani va multumesc

Cel mai recent răspuns: allyna , utilizator 21:08, 28 Februarie 2011
Intrebare:
Ati inmatriculat autoturismul? Daca da, atunci achitati o taxa de 4 lei la Trezorerie pentru furnizare informatii si deasemeni o cerere la serviciul inmatriculari sa va elibereze copii dupa toate documentele care au stat la baza inmatricularii. Acolo veti gasi si copia dupa chitanta.
Daca autoturismul este pe numele sotului iar el este plecat in starinatate, pot plati eu, sotia, taxa la trezorerie si sa solicit copie de pe acte de la serv. inmatriculari?Mentionez ca nu am imputernicire din partea sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea taxei de prima inmatriculare carmen sandu carmen sandu Buna ziua. Am o situatie mai ciudata, si anume : in iulie 2007, sotul meu a platit la finante taxa de prima inmatriculare, dupa 3 zile am inmatriculat-o la ... (vezi toată discuția)
Chitanta timbru de mediu pierduta teo_pojar teo_pojar Buna ziua. Am adunat toate hartiile pentru inmatricularea definitiva, dar cand am ajuns la ghiseu m-am trezit ca imi lipsete chitanta originala de la timbru ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei masini fara a face radierea... mariana v mariana v Va rog frumos sa ma ajutati urgent. Sotul meu a vindut o masina recent, fara a face insa nici un act de radiere. Are doar actul de vinzare cumparare. Cel care ... (vezi toată discuția)