avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie martor

buna seara!
pe 1 februarie am fost citat ca martor intr-un dosar.
M-am prezentat , am fost audiat , sedinta s-a amanat pt 1 martie pt ca nu s-a prezentat un martor , iar acum doua zile am primit iar o citatie ca martor pentru 1 martie tot in acea cauza...asa este procedura sa ma citeze de fiecare data?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:18, 15 Februarie 2011
Nu, se poate sa va fi citat din eroare
probabil cand a redactat grefierul citatiile a facut pentru toti martorii...eu in situatia asta nici nu stiu ce sa fac sa ma prezint sau sa dau un telefon la judecatorie ... pentru ca am de strabatut vreo 200 km pana acolo ... multumesc!
Daca ati fost audiat, in mod normal instanta nu trebuia sa mai dispuna din nou citarea dvs., insa pentru linistea dvs.luati legatura telefonic cu arhiva instantei respective pentru a verifica situatia din dosar.
In mod nromal,nu mai trebuia sa va citeze din nou,,daca ati fost audiat.
Ca scenariu este posibil ca instanta ,dinoficiu sau vreuna dintre parti sa fi solicitat reaudierea dvs.
La fel de adevarat,poate fi vorba despre o eroare.
am inteles...mi-au trimis pana acum inca doua citatii in total 3 ca si randul trecut tot 3 am primit... nu inteleg de ce atat de multe , mai ales ca m-am si prezentat...

Alte discuții în legătură

Citatie martor trimisa gresit? crisiv crisiv Buna ziua, Am primit o citatie ca martor pentru Fond de la tribunalul Pitesti pentru jumatatea lunii septembrie. Eu am mai fost audiat in acelasi dosar la ... (vezi toată discuția)
Copie audio inregistrare sedinte judecata sile2011 sile2011 buna ziua va rog sa imi spuneti ce se poate face in acest caz. la un termen de judecata, martorul reclamantului declara ca nu a fost prezent cand sa incheiat ... (vezi toată discuția)
..plangere penala ! tutu12 tutu12 O plangere penala formulata catre Parchet si soldata cu ....NUP a ajuns in Instanta facandu-se plangere pe art.278 ind.1 Cpp. [b]Pe citatie si nici pe ... (vezi toată discuția)