avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii incepand cu 1.01 ce aplicam noul ccm sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii incepand cu 1.01 ce aplicam noul ccm sau indicii la cel vechi aplicati la 670lei?

Va rog sa ma ajutati caci treb sa fac salariile pe ianuarie si nu stiu ce sa aplic la cei cu studii superioare si cei calificati...indicii din vechiul CCm sau din cel nou?670 sau 700 minim?la aceste minime se aplica sporul de vechime obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 16 Februarie 2011
la 670 eu am inmultit cu vechii indici ,caci nu avem suport legal ......pt cei noi
Nici pentru cei vechi nu exista baza legala dupa sustinerea Ministerului Muncii ...
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar salariatii nu au stabilit un salariu prin CIM? Sunt toti pe salariul minim si este crescut numai prin Hg sau CCMN?
da sunt pe salariul minim si este crescut numai prin HG sau CCMN caci la noi ca la nimeni.......nu iti convine angajeaza pe altcineva astea sunt replicile
Varianta cea mai buna este doar marirea salariului minim de la 600 la 670 ... celellate salarii nu pot fi modificate decat daca va raportati la indicii prevazuti in CCM la nivel de ramura de activitate din care faceti parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim 670+indici?? pacepa_2001 pacepa_2001 La salariul minim de 670 se mai calculeaza acei indici? (vezi toată discuția)
Salariul minim - mediu privat carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Am inteles bine ca salariul minim in mediul privat este de 700 lei ? (vezi toată discuția)
Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)