avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bani de la U.E.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bani de la U.E.

Buna dimineata,
Sunt interesat de stirea potrivit careia persoanele aflate in somaj pot beneficia de microcredite de cel mult 25000 de euro pentru infiintarea de mici intreprinderi, potrivit unui proiect aprobat de catre parlamentarii europeni.
M-ar interesa care ar fi conditiile care trebuiesc indeplinite pentru obtinerea acestui credit.

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru someri articol din site-ul comisiei europene privind ocuparea forþei de muncã, afaceri sociale ºi egalitate de ºanse instrumentul european de microfinanþare teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am primit informatii ce completeaza ceea ce stiam pana acum, pentru cei interesati de subiectul fonduri europene pentru someri si m-am gandit ca e ... (vezi toată discuția)
Credite pentru someri mar4905 mar4905 Am inteles ca se acorda credite pentru somerii care doresc sa inceapa o afacere....am fost indrumat spre AJOFM, am fost am intrebat m-am informat..dar, cei de ... (vezi toată discuția)
Daca am un proiect european mai pot beneficia de indemnizatie de somaj? cristinanedelcu cristinanedelcu buna seara, am un proiect european pe numele meu pentru a beneficia de somaj, trebuie o adeverinta ca nu realizez alte venituri daca am acest proiect ... (vezi toată discuția)