avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ante-contract provizoriu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ante-contract provizoriu?

Ne-am cumparat o casa cu sotul meu,am platit-o cam jumate,cealalta jumatate mergem in rate pe 5 ani.Suneti-mi ce acte trebuie sa facem noi sau firma de la cine am cumparat casa ptr a nu sta 5 ani doar asa fara un act la mana,doar cu acele facturi de rate.
Mentionez ca achizitia casei este printr-o firma specializata de constructie,deci nu platim prin banca ratele,ci, direct la ei la contabilitate.In prezent am o promisiune de vanzare-cumparare,unde exista si acel scadentar ptr rate,dar nu la zii,constructia casei decalandu-se cu aprox. un an de zile.Deci ....ce ar trebui sa facem? ,sa le spunem?... sa fim si noi linistiti,este suficient aceea promisiune pe care o avem pe viitor,sau ma ajuta la ceva daca facem un precontract de vanzare-cumparare cu ei? ...pe care v-a trebui sa-l platesc mi-au spus(200 roni.)
Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Ceva provizoriu sau....nimic! Stoica Monica-Luminita Stoica Monica-Luminita ante-contract provizoriu? Ne-am cumparat o casa cu sotul meu,am platit-o cam jumate,cealalta jumatate mergem in rate pe 5 ani.Suneti-mi ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Precontract pentru cumpărarea unei case al cărei proiect trebuie refăcut. cum mă pot asigura că intru în posesia ei dacă proprietarul nu-și respectă angajamentul? Cosmin.C Cosmin.C Doresc sa cumpar o casa. Casa este finalizata dar nu fost respectat 100% proiectul si de aceea trebuie facut din nou proiect, intabulare si receptia finala. ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa in rate direct de la proprietar,ce trebuie sa am in vedere in legatura cu actele mikaelaaaa mikaelaaaa Buna seara,locuiesc in casa respectiva cu chirie de 3 ani si proprietarul mi -a propus daca doresc sa cumpar casa in rate de la el.doreste 10 000 euro avans si ... (vezi toată discuția)