avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... depunere notificare cf legii 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

depunere notificare cf legii 10/2001

Sunt prorietarul unui imobil demolat cf legii 10/2001. Tatal meu a depus notificarea cf legii 10/2001 in termenul legal, in schimb , in notificarea depusa a scris ca eu sunt decedat si este singurul mostenitor. Notificarea a fost acceptata la primarie , dar in momentul in care i s-a cerut copie dupa certificatul meu de deces,toata corespondenta a fost intrerupta. Mai pot face ceva pentru a putea intra in posesia reparatiei?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 14:14, 15 Februarie 2011
Sigur printr-o actiune in instanta de revindecare a drepturilor de mostenitor, conf cu legea fundamentala "dreptul succesoral este garantat prin lege'. printr-o astfel de actiune se distruiesc"" toate actele imfaptuite sub incidenta 'dolului' si a vicleniei.
Mult succes...!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere notificare cf legii 10/2001 snegrisoiu snegrisoiu Sunt prorietarul unui imobil demolat cf legii 10/2001. Tatal meu a depus notificarea cf legii 10/2001 in termenul legal, in schimb , in notificarea depusa a ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001, un singur mostenitor notificator, intelegere verbala cu ceilalti mostenitori diana cernea diana cernea In baza legii 10/2001, mostenitorii legali (4 la numar) ai proprietarei-defuncte MM am hotarat de comun acord ca numai unul dintrei noi sa faca notificare in ... (vezi toată discuția)
Acordare despagubiri conform legii 10/2001 dorogr dorogr Buna seara. Am inteles ca daca am o hotarare judecatoreasca drfinitiva si irevicabila in favoarea mea (referitor la legra 10/2001), ar exista posibilitatea ca ... (vezi toată discuția)