avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... depunere notificare cf legii 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

depunere notificare cf legii 10/2001

Sunt prorietarul unui imobil demolat cf legii 10/2001. Tatal meu a depus notificarea cf legii 10/2001 in termenul legal, in schimb , in notificarea depusa a scris ca eu sunt decedat si este singurul mostenitor. Notificarea a fost acceptata la primarie , dar in momentul in care i s-a cerut copie dupa certificatul meu de deces,toata corespondenta a fost intrerupta. Mai pot face ceva pentru a putea intra in posesia reparatiei?actul de proprietate al imobilului este pe numele meu(numau al meu) , iar tata a depus cerere ca mostenitor al meu( pe mine m-a declarat mort). eu nu am stiut faptul ca se pot cere imobilele demolate in perioada respectiva. notificarea este depusa pentru imobilul respectiv , dar de tata , pentru el eu fiind considereat defunt

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
snegrisoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: snegrisoiu , utilizator 12:02, 15 Februarie 2011
Cine este autorul deposedat?
Aveti vocatie si Dvs. si tatal?
Daca Dvs. nu ati formulat notificare in termen nu vad cum ati putea intra im posesia reparatiei.
actul de proprietate al imobilului este pe numele meu(numau al meu) , iar tata a depus cerere ca mostenitor al meu( pe mine m-a declarat mort). eu nu am stiut faptul ca se pot cere imobilele demolate in perioada respectiva. notificarea este depusa pentru imobilul respectiv , dar de tata , pentru el eu fiind considereat defunt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere notificare cf legii 10/2001 snegrisoiu snegrisoiu Sunt prorietarul unui imobil demolat cf legii 10/2001. Tatal meu a depus notificarea cf legii 10/2001 in termenul legal, in schimb , in notificarea depusa a ... (vezi toată discuția)
Concubinajului atyna atyna buna ziua!tatal meu traieste in concubinaj cu o doamna de 7 ani de zile,el nefiind divortat legal de mama!tata urmeaza sa intre in posesia unui imobil,imobil ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 Yoli2013 Yoli2013 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In 2001 tata a depus o cerere de revendicare a unui imobil din Bucuresti care a fost demolat in ... (vezi toată discuția)