avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca nu am apometre trebuie sa platesc eu tot?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca nu am apometre trebuie sa platesc eu tot?

Stau la blok si nu am apometre la apa calda si nici la apa rece ,toti din bloc au numai eu nu am si pa fiecare luna mi se adauga 15 m cubi apa rece si 9 de apa calda .Este normal asa ceva?Nu trebuie sa platesc eu jumate si asociatia jumate?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 11:48, 16 Februarie 2011
Diferenta intre consumul facurat si totalul consumurilor individuale ,se repartizeaza consumatorului necontorizat
va cumparati si dumneavoatra apometre, faceti cerere la asociatie si anuntati ca veti monta apometre in ap, si o sa vedeti ca nu o sa mai platiti asa de mult.
Da, cel mai bine e sa va montati apometre.
15 m.c de apa rece si 9 m.c. de apa calda, la preturile din zona noastra costa aproximativ 150 lei. Dupa cum spuneti dv platiti aceasta cantitate intr-o luna.
Pentru a instala 2 apometre (unul pentru apa calda si unul pentru apa rece) va costa maxim 140 lei.
Asa ca montati-va imediat apometre ca este in avantajul dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli apa fara apometru AthenAzcv AthenAzcv Buna, Problema mea sta in felul urmator, eu locuiesc in singurul apartament din bloc care nu are instalat apometre pt apa rece, doar la apa calda (toti ... (vezi toată discuția)
Repartizare apa rece si calda adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Sunt administrator la un bloc cu 3 scari (o singura asociatie deci o singura persoana juridica pentru 3 scari). Avem un singur bransament pentru ... (vezi toată discuția)
Legislatie cu privire la calculul intretinerii cristina l munteanu cristina l munteanu buna seara tuturor vreau sa mi se spuna care este cadrul legal cu privire la problemele enumerate mai jos: 1. in cazul apartamentelor care nu au ... (vezi toată discuția)