avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat de nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat de nastere

Salut! . Ma aflu in OLanda acum, de 7 luni muncesc aici, iar luna aceasta iubita mea a nascut. Eu in perioada urmatoare nu pot ajunge acasa, iar intrebarea mea este: cum pot face sa recunosc copilul ,sa aiba numele meu in certificat, in conditiile in care eu si iubita mea nu suntem cununati, iar acu nu pot ajunge acasa?
Se poate face o declaratie notariala,o imputernicire, impreuna cu copii ale actelor mele, astfe incat copilul sa aiba un certificat de nastere cu ambii parinti trecuti in el?
Va rog, astept un raspuns, nu stiu cum sa procedez.
Va multumesc!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/uti...
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:11, 21 Februarie 2011
La Ambasada Romana ,la una dintre reprezentantele diplomatice romane sau chiar la autoritatile locale olandeze aveti dreptul sa declarati nasterea copilului.
Probabil ca in interesul dvs ar fi ultima varianta
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere - recunoastere copil amadeus3000 amadeus3000 Buna ziua. Ma aflu in OLanda acum, de 7 luni muncesc aici, iar luna aceasta iubita mea a nascut. Eu in perioada urmatoare nu pot ajunge acasa, iar intrebarea ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere mihaiporumboiu mihaiporumboiu Buna ziua.Sunt in olanda de 10 luni si iubita mea a nascut in decembrie iar eu nu am putut sa recunosc copilul dupa nastere.in luna septembrie am fost la ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport pentru copil lidia35 lidia35 Buna as dori si io eu sa stiu exact ce acte imi trebuie pt certificatul de nastere,pasaport la un copil nascut aici si daca e nevoiede ambii parinti la ... (vezi toată discuția)