Unde prind impozitul la conventie civila? In declaratia 112 sau 100 si mai am niste membri de Consiliu care le opresc impozit.
Mentinez ca ale dari nu le opresc decat impozit.
Poate nu m-am facut inteleasa, revin cu intrebarea in ce declaratie prind un colaborator cu Conventie civila la care ii opresc doar 16%, mentinez ca are contract de munca in alte parte iar mie ca unitatee imi face o prestatie odata pe luna adica imi verifica instalatia electrica este de meserie electrician.
mai am niste membri de Consiliu (la Fundatie) care se intrunesc o data pe luna sau la 2-3 luni la care la fel le opresc 16% pt. suma remunerata bineinteles ca au contracte de munca in alte parte, acestea din urma nu au nici o conventie civila.
Eu consider ca trebuie sa-i prind in Declaratia 100 nu si in D112 altfel se suprapun si in al doilea rand de ce ar mai fi rubrica la D 100 cu imp. C civila si alta rubrica cu imp. din alte surse.
Astept un raspuns concret cat mai urgent, poate este vreo minte mai luminata pe forum.
va multumesc.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.