cum se poate deduce plata utilitatilor ( curent, gaze, internet, gunoi) de cate un pfa ( traducator autorizat) cu sediul declarat la adresa din buletin, unde locuiesc cu parintii si imi desfasor activitatea , iar casa si toate utilitatile sunt pe numele tatalui !
Personal deduc doar costurile abonamentelor telefonice si de internet in urma incheierii contractelor pe PFA. Cu ani in urma am incercat sa fac acelasi lucru in ceea ce priveste furnizorul de energie electrica dar procedura era destul de complicata (presupune schimbarea contorului si trecerea la un tarif mai mare) lucru care m-a facut sa renunt. In ceea ce priveste costul gazelor si serviciile de ridicare a gunoiului, presupun ca daca se incheie contract pe PFA-ul tau, aceste pot fi deduse, desi presupun ca vor fi tarife noi si nu stiu in ce masura ar merita.
Cu placere :)
L.C.
Nu as vrea sa gresesc, dar cred ca poate fi incheiat contract de comodat pentru folosirea unei parti din locuinta, cu deducerea prportionala a cheltuielilor cu utilitatile.