avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social

buna ziua,
va rog daca poate cineva sa imi raspunda la urmatoarea intrebare :
sotul meu , cetatean strain,are firma deschisa in bucuresti. Vreau sa stiu daca putem sa mutam sediul social la adresa de domiciliu a mamei mele.(respectiv apartament).
Cel mai recent răspuns: timi , utilizator 13:06, 15 Februarie 2011
da, puteti
incheiati un contract de comodat intre s.c. si parinti si un act aditional in acest sens
Procedura de urmat o gasiti aici:
[ link extern ]
in cazul in care se schimba sediul social la domiciliul parintilor mei, se pot scade cheltuielile?(curent electric, telefo, internet, intretinere,...)?
georgiana gabriela a scris:

in cazul in care se schimba sediul social la domiciliul parintilor mei, se pot scade cheltuielile?(curent electric, telefo, internet, intretinere,...)?

Raspunsul il gasiti aici:
[ link extern ]
l

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli aferente sediu pfa Didina Benga Didina Benga Eu si sotul meu locuim intr-un apartament de doua camere. Fiul nostru este PFA cu sediul social la domiciliul nostru, prin contract de comodat. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Companie it Kosmo Kosmo Buna ziua, Doresc sa infiintez o companie IT, cu sediul in Romania, impreuna cu un roman si un strain. Am cautat pe internet, precum si pe forumul ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de comodat CPM17 CPM17 Buna ziua, In 2008 am deschis o societate comerciala si am incheiat un contract de comodat cu parintii mei pentru sediul social al acesteia. Spatiul este ... (vezi toată discuția)