avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca

Mama mea este pensionata la limita de varsta in anul 1990 si are 17 ani de munca in gr1 si 7 ani in grupa 2 de munca.Multor pensionari le-au fost recalculate pensiile si li s-au acordat suplimente pentru grupele de munca iar mamei mele NU. Intrebarea mea este de ce unii beneficiaza de aceste drepturi mai devreme ,iar altii mai tarziu. Care sunt criteriile de "discriminare" ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:17, 15 Februarie 2011
Nu sunteti un caz unic,sunt multe astfel de cazuri.Au fost anumuite scapari(greseli)dar se va intra in normal.Faceti o cerere la casa locala si se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este constitutionala legea 216/17.11.2016 inca nepublicata in mo? ion + ion + L E G E pentru completarea articolului 65 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice Parlamentul României adoptă prezenta ... (vezi toată discuția)
Grupa a doua la calcularea pensiei la "limita de varsta" vasile35 vasile35 Buna ziua, Am inteles de la un angajat al casei de pensii, ca dupa noua lege, nu se mai ia in calcul grupa a II-a pentru stabilirea limitei de varsta la ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie marius_sorin marius_sorin Buna ziua, Pe data de 12.06.2009 mama mea a depus cererea de iesire la pensie la limita de varsta, iar decizia de pensionare a primit-o la data de ... (vezi toată discuția)