carol_lorac a scris:
Romeo Sulima a scris:
Am facut si eu o cerere pe care administratorul a aruncat-o direct la cos. Voi suporta singur cheltuielile. Intrebarea e : cum ne recuperam banii ?
aveti martori care sa va sustina afirmatia ? daca da, faceti-i o reclamatie la biroul de relatii cu asociatia de proprietari, aceasta putind retrage atestatul de administrator pentru incalcari grave ale dreptului proprietarilor, fapta la care se incadreaza fapta lui.
PS cererea trebuie inregistrata intr-un caiet si trebuie sa primiti raspuns in termenul legal. aceeasi procedura se face si pt contestatiile pt calculul intretinerii si cele impotriva deciziilor comitetului executiv
Asociatiile de proprietari nu au birouri de relatii cu publicul, asta mai lipsea! Da, in prima faza dupa aceea veti formula o actiune in pretentii impotriva asociatiei de proprietari pentru a va recupera banii pe care i-ati cheltuit in contul reparatiilor facute la constructie!
Data post: Joi, 28 August 2008, 01:02
Subiect: RE: cerere catre asociatia de propietari
dborsanu a scris:
Vecinul meu de la etajul 4 a avut problema asta acum 3 ani, statea cu umbrela in casa, a rezolvat-o singur, n-a recuperat nici un leu de la asociatie. La vremea respectiva "seful de scara" a mers si "lamurit" oamenii sa nu fie de acord cu reparatia. Va doresc succes, NU VA LASATI INTIMIDATA DE ADMINISTRATOR, care se crede un fel de patron de bloc!
As sugera ca adresa catre asociatie sa o trimiteti spre stiinta si la Primarie, Serv Asociatii de proprietari.
Domnule nu cred ca s-a intamplat asa ceva: sa fi mers acel sef de scara din usa in usa si sa ceara colocatarilor sa nu contribuie la reparatiile terasei! Daca a fost asa, atunci acel sef de scara s-a plasat in afara legii prin atitudinea sa! Sa citeasca Legea nr.230/2007 si acolo va vedea ca toti colocatarii unui bloc au obligatia sa contribuie lunar la un fond de reparatii!