avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale avantaje si dezavantaje
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

avantaje si dezavantaje

ce avantaje si dezavantaje am daca mut sediul social al unei firme care figureaza, dar nu functioneaza, la adresa dintr-un apartament de bloc ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:27, 15 Februarie 2011
Nu se intelege prea bine la ce sa ne raportam in faptul de a avea sau nu un avantaj sau un dezavantaj. Dezavantaj ar fi cheltuiala redactarii-intocmirii-depunerii actelor la registrul comertului - vreo 600 ron. Avantajul ar fi daca mutati sediul intr-un imobil unde intr-adevar puteti fi gasiti ( poate fi locuinta proprie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea sediului social pe o parcela de teren este legala ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Sediul social al unei firme cu multi actionari, cotata pe Piata de Capital urmeaza a fi mutat pe o parcela de teren . Este legala aceasta mutare a sediului ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat?! idhiticas3891 idhiticas3891 Buna ziua. Am un PFA proaspat facut si pe moment am sediul unde si locuiesc, dar vreau sa mut sediul PFA-lui la o alta adresa, mai exact in locuinta socrilor ... (vezi toată discuția)
2 firme in acelasi apartament. Catalinasd Catalinasd Buna ziua. Am un SRL care are sediul social intr-un apartament de bloc, apartamentul avand 2 camere. Apartamentul este proprietatea parintilor. Cand am ... (vezi toată discuția)