avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu pre/postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu pre/postnatal

Buna ziua,
as dorii sa stiu daca poti beneficia de indemnizatia de copil daca lucrezi cu contract de munca pe perioada determinata.
Eu lucrez la o firma care mi-a facut contract de munca pe perioade de cate 3 luni dupa care mi-l prelungea. este a treia oara cand mi-l prelungesc pe 3 luni si vreau sa stiu in cazul in care as ramane insarcinata as beneficia de concediul pre/postnatal cu indemnizatie de la stat?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 13:35, 15 Februarie 2011
Concediul pre si postnatal este un concediu medical si beneficiati de el daca sunteti asigurata.
Probabil va referiti la concediul pentru cresterea copilului. In acest caz trebuie sa aveti 12 luni inainte de la data nasterii, venituri rezultate din activitati profesionale (salarii in cazul dv.).
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate ContSters332201 ContSters332201 Poate sa ma la mureasca oare cineva?...pana in 19. 10. 2014 lucrez la o firma avand contract pe perioada nedeterminata, iar din 20.10.2014 lucrez la o alta ... (vezi toată discuția)
Însărcinată în timpul perioadei de probă Cristina256 Cristina256 Buna ziua! Ma aflu intr-un proces de recrutare pentru un post pe perioada determinata (18 luni), si as vrea sa stiu ce se intampla in cazul in care as ramane ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate Ioana_sorina Ioana_sorina Buna ziua! 1.As dori sa stiu daca in ultimele 12 sau 6 luni inainte de nastere este obligatoriu sa lucrez la acelasi loc de munca sau pot sa imi schimb locul ... (vezi toată discuția)