avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatie de functionare OG 99/2000
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatie de functionare OG 99/2000

Buna ziua,

Va rog sa aveti amabilitatea sa imi precizati daca pentru un magazin, deschis in incinta Galeriei Comerciale CORA (sector 2), trebuie autorizatie de functionare emisa de Primaria Sectorului 2?
Din informatiile mele stiu ca PS2, alaturi de PS1, nu are o astfel de cerinta.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: ContSters116443 , utilizator 14:30, 15 Februarie 2011
Eu am pus intrebarea, eu dau raspunsul: potrivit Departamentului Autorizari Activitati Economice din cadrul PS2, pentru un asemenea magain nu este necesara autorizatia de functionare.
Practic, in sectorul 2 se emit autorizatii de functionare numai pentru comercializarea produselor alimentare, bauturilor, restaurantelor, barurilor, teraselor. De asemenea, agentii economici ce isi desfasoara activitatea pe spatiul public sau la parterul unui imobil au nevoie sa obtina "Orarul de functionare".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazinele de cartier pot tine deschis non stop dupa 15 mai 2021? Alex Grigore Alex Grigore Buna ziua, Am un magazin alimentar de cartier si de pe 15mai 2021 am redeschis la vechiul program adica non stop , azi noapte a venit politia si mi a dat ... (vezi toată discuția)
Coduuri caen si orar de functionare deiuta deiuta vreau sa deschid un SRL-D, alegand codul CAEn 5610. as vrea sa stiu daca exista o lege care reglementeaza orarul de functionare al unui restaurant, sau este ... (vezi toată discuția)
Coduri caen cafenea DanaGrig DanaGrig Buna ziua, Ce coduri caen trebuie autorizate pentru o cafenea( în afara de 5630) în cazul în care: 1. clienții isi pot lua si cafea/suc/apă take a ... (vezi toată discuția)