avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

am un teren de 4ha pe titlu de proprietate am fost trecut eu ,mama,trei fratidin partea lui tata(care a decedat in 1987).Unchii s-au casatorit pana in 1950(ultimul) improprietarirea s-a facut dupa registrul agricol din 1959 in care figura bunicul bunica si tata(mama nu stiu de ce nu era trecuta).TITLUL de proprietate nu au vrut sa-mil elibereze decat asa cum am mentionat.Am fost la comisia funciara a orasului in 1993 unde rudele mele au recunoscut ca ei odata cu casatoria si-au primit si drepturile sub forma de zestre.unchi mei au murit acum daca vreu sa intabulez trbuie sa-mi chem toti veri(nu cu toti ma vad cu ochi buni)? am platit taxe pe acest teren si a figurat in registrul agricol tot timpul pe numele mamei. Ce am de facut?

Alte discuții în legătură

Actiune uzucapiune sau ce trebuie facut? bejenarv bejenarv Istoric: pana in 1958, bunica din partea tatalui meu detinea 0,50 Ha teren extravilan (nu stiu cum a fost obtinut ? ca urmare a participarii bunicului in ... (vezi toată discuția)
Problema delicata van_allen78 van_allen78 Buna ziua! Care ar ficea mai buna solutie la urmatorul caz: am un teren de 10 ari intravilan, mostenit de la fratele meu care a decedat de 10 ani.Nu a avut ... (vezi toată discuția)
Cum atac sentinta judecatoriei care a respins ca neintemeiata cererea de completare a unui titlu de proprietate silvestru_67 silvestru_67 Buna seara! Rudele mele (unchi, matusi) au obtinut in 1993 un titlu de proprietate pentru cateva terenuri agricole pe care bunicii mei le-au cumparat prin ... (vezi toată discuția)