avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale ART. 252 Majorarea impozitului datorat de persoanele ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

ART. 252 Majorarea impozitului datorat de persoanele fizice ce detin mai multe cladiri

Doresc sa-mi clarificati urmatoarele:
Am 3 proprietati, una cumparata, una retrocedata prin hotarire judecatoreasca si una mostenita prin decesul mamei mele.
1 Cum se stabileste adresa domiciliu, eu locuiesc numai 1/2 de an in Romania.
2 Sectia financiare spune ca daca am zugravit casa, nu mai este considerata mostenire. Ce act official anuleaza statutul de mostenire al unei proprietati?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: C198010 , utilizator 17:08, 15 Februarie 2011
Pe care din ele aveti domiciliul ?
Am pasaport cu domicilul in strainatate. Prima casa este considerata de domiciliu. Ma intereseaza raspunsul la intrebarea de mai jos.
Sectia financiare spune ca daca am zugravit casa, nu mai este considerata mostenire. Ce act official anuleaza statutul de mostenire al unei proprietati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu in romania? cristinamariav cristinamariav Am carte de identitate romana si pasaport romanesc. Locuiesc in strainatate de mai bine de 8 ani (in tara ajungand numai in concediu - maxim 3 saptamani pe ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate Gabriel2018 Gabriel2018 Buna ziua. Am dubla cetatenie cu domiciliul in stabil in strainatate. Am si o proprietate mostenita in romana mai bine zis casa parintesca unde m am nasut in ... (vezi toată discuția)
Dupa decesul tatalui eu si o sora am mostenit partea lui din ... dorina49 dorina49 Dupa decesul tatalui eu si o sora am mostenit partea lui din casa si terenul de 1420 mp, mama renuntand in favoarea noastra in anul 1984. Eu locuiam cu mama in ... (vezi toată discuția)