avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Esalonare debit la ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Esalonare debit la ANAF

Buna ziua. In cazul in care am constatat ca SRL-ul meu datoreaza impozitul minim si, implicit, ANAF mi-a adaugat dobanzi si penalizari de intarziere, am posibilitatea de a solicita plata esalonata a acestora ? Multumesc, A. Lungu
Cel mai recent răspuns: Adi Lungu , utilizator 15:43, 16 Februarie 2011
Daca se aproba legea privind reglementarea acordarii esalonarii la plata si ...................
Da, cale lunga... Sa inteleg, deci, ca esalonand plata de la mine putere, se vor mai adauga niste dobanzi si penalitati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Guvernul a aprobat modificarea codului fiscal ºi a codului de procedurã fiscalã Ana Muntianu Ana Muntianu Guvernul a aprobat astazi, doua ordonante care modifica i completeaza Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala si a reglementat unele masuri ... (vezi toată discuția)
Utilitatea cererii de esalonare la plata a datoriilor catre anaf kostik kostik am o firma care datora la ANAF in luna a XI -a din 2012 suma de 37901 lei din care 23485 lei debite si 14416 dobanzi + penalitati de intarziere. Firma este una ... (vezi toată discuția)
Oug 29/2011 si ordinul 1853 /5 aprilie 2011 pentru aprobarea procedurii de aplicare a dispozitiilor oug 29/2011 privind reglementarea acordarii esalonarilor la plata  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [quot]Guvernul a adoptat, in sedinta de duminica, proiectul de OUG prin care se da posibilitatea contribuabililor sa opteze pentru esalonarea obligatiilor ... (vezi toată discuția)