avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cedent si vanzator in acelasi contract, e posibil?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cedent si vanzator in acelasi contract, e posibil?

Doresc sa vand un site, este posibil ca in contractul de vanzare cumparare sa trec la parte atat VANZATOR cat si CEDENT contractul avand atat partea sa de vanzare cat si articole legate de cesiunea drepturilor de folosinta a siteului.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andra7 , utilizator 20:30, 15 Februarie 2011
doriti sa vindeti site-ul prin vanzare pura si simpla sau doriti sa incheiati un contract de cesiune de creanta?
Doresc sa vand siteul, dar implicit se cedeaza drepturile de folosinta a siteului inclusiv articolelor de pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare drepturi litigioase dandanaua dandanaua Printr-un act sub semnatura privata, eventual incheiat la un cabinet de avocatură, poate o persoană să-si vândă dreptul de proprietate asupra unui teren ... (vezi toată discuția)
Cesiune drepturi succesorale claudiu0306 claudiu0306 Buna seara ,am nevoie si eu de o informatie. Doresc sa cesionez de la o persoana drepturile succesorale pt. un apartament in bucuresti , dar persoana ... (vezi toată discuția)
Ce diferenta este intre retractul litigios si cesiunea de drept litigios ? muraruelena muraruelena ce diferenta este intre retractul litigios si cesiunea de drept litigios ? - sunt unic mostenitor - am probleme si nu pot sa fac acum mostenirea - pana a ... (vezi toată discuția)