avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plati compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plati compensatorii

Dupa cate stiu platile compensatorii sunt scutite de plata impozitului.Este legal ca odata ce a incetat contractul de munca ,au incetat raporturile juridice(fisa de lichidare etc... tot) intre angajator si angajat , este legal ca la plata salariilor compensatorii(doua0 sa se mai opreasca toate ...impozit..cas..sanatate...?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 15 Februarie 2011
Da, este corect, in cazul salariilor compensatorii se retin toate contributiile sociale , mai putin somaj(angajat si angajator) si fondul creante salariale(angajator).
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
ursuletroz, utilizator
Platile compensatorii nu sunt scutite de plata contributiilor datorate bugetului de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer-concediere colectiva-am primit platile compensatorii IOANGILEA IOANGILEA Buna seara. Am si eu o intrebare: sunt somer prin concediere colectiva, am primit platile compensatorii, si din platile compensatorii mi s-au retinut bani ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii popyaly_cry popyaly_cry Buna ziua. La primirea de salarii compensatorii ca urmare a unei concedieri va rog sa-mi spuneti ce impozite si taxe salariale sunt trase din cuantumul ... (vezi toată discuția)
Retinere contributii ajutor de concediere legally brunette legally brunette Buna ziua! In cazul ajutorului de concediere acordat la concediere individuala pt motive care nu tin de persoana salariatului, angajatorul are dreptul de a ... (vezi toată discuția)