avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestare la executare contributii Casa de asigurari ...
Discuție deschisă în Executare silită

contestare la executare contributii Casa de asigurari de sanatate

Ce argumente legale avem sa scapam de executarea silita pentru contributiile la sanatate ale PFA-urilor care au si contracte de munca in paralel cu activitatea independenta?
Cel mai recent răspuns: sebirelli , utilizator 04:31, 6 Martie 2011
Nu aveti, PFA are obligatia de a plati sanatatea aferenta incasarilor (doar partea angajatului).
poate fi invocata motivatia ca daca in baza contractului de munca se platesc asigurari de sanatate nimeni nu poate fi obligat inca o data la plata lor.
Sunteti simpatic domnule avocat athe. propun sa folositi acelasi argument si pentru neplata impozitului. De ce sa platesti impozitul ca PFA ca doar il platesti o data in baza contractului de munca. =D>
Puteti incerca prescriptia obligatiei de a semna acel contract cadru daca nu l-ati semnat si nerespectarea de catre cass a obligatiei de imformare conform art. 222 din L 95/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass fond de sanatate pfa HUDREA CARMEN HUDREA CARMEN Am primit de la CASS o impunere din oficiu pentru veniturile din PFA,retroactiv pe 5 ani cu penalitatile aferente.In aceasta perioada am avut contract de munca ... (vezi toată discuția)
Plata creante pfa jack electro jack electro Sunt PFA din ianuarie 2006 si am fost in acelasi timp salariat la o firma pana in decembrie 2008. La primarie in ianuarie 2006 mi s-a spus ca ,platind CASS la ... (vezi toată discuția)
Pfa - obligatii de plata catre stat melinda1 melinda1 PFA - expert contabil a incheiat un contract de prestari servicii cu o societate. Care sunt obligatiile de plata catre stat? PFA are si calitate de pensionar. (vezi toată discuția)