avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... citare dupa ce prin incheiere sa respins cererea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

citare dupa ce prin incheiere sa respins cererea de interventie in nume propriu

am facut o cerere de interventie in nume propriu care a fost respinsa cu apel odata cu fondul la tribunal. mi s-a trimis prin posta incheierea si surprinzator dupa alte 3 termene la tribunal am primit citatie ? este o greserala de citare? intrucit se respinsese cererea ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:05, 21 Februarie 2011
Mergeti la arhiva instantei pentru a vedea motivul pentru care s-a dispus citarea dvs.
Fara a vedea actele si lucrarile dosarului este greu sa ai o parere despre aceasta situatie.
Este posibil chiar sa se fi gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conexare dosare citare parti szabo doinita doina szabo doinita doina in dosarul initial deschis de un reclamant am facut cerere de interventie in nume propriu respinsa iar incheierea din octombrie transmisa prin posta acasa ... (vezi toată discuția)
Neinformare chemare in judecata alexandru_gabi alexandru_gabi Buna seara, Am fost chemat in judeacta recent de un fost angajator, pentru recuperarea unor presupuse datorii! Despre faptul ca am fost chemat in judecata am ... (vezi toată discuția)
Intervenientul in interes propriu este parte in proces? gigelas gigelas Buna seara, Un intervenient in nume propriu,este considerat ca si parte in proces ? Daca i s-a respins cererea de interventie,deoarece nu a fost sustinuta de ... (vezi toată discuția)