in dosarul initial deschis de un reclamant am facut cerere de interventie in nume propriu respinsa iar incheierea din octombrie transmisa prin posta acasa .in data de 12 octombrie .apoi pe 15 noiembrie se conexeaza dosarul initial cu alt dosar al aceluiasi reclamant. pe 25 februarie sint citat de a ma prezenta la termen desi in conditiile date mi-a fost respinsa cererea de interventie.in dosarul initial . este o procedura normala? pe 24 ianuarie se produce aceasta ciobnexare. atunci sint citat pe 25 februarie odata ce am fost exclus din dosarul initial? pt ce mai am sanse sa intervin in proces?
Daca vi s-a respins cererea de interventie in interes propriu , normal nu trebuia sa fiti citat. Nu veti putea ataca inccheiere de respingere in principiu a interventiei decat o data cu fondul( adica dupa ce se pronunta hotararea pe fond). Daca s-a dispus o conexare, sfatul meu este sa mergeti sa vedeti ce se intampla, sa vedeti daca nu cumva puteti reitera cererea de interventie avand in vedere dosarul la care s-a conexat. Raportat la al doilea dosar puteti eventual formula din nou cererea. Nu cunosc detaliile dar ar trebui sa mergeti si sa vedeti despre ce este vorba.
Contestatia in anulare
wap54
nu am primit intampinarea, trebuie sa merg la tribunal sa o solicit, asa face ANRP, nu trimite intampinari, mai am o intrebare, motivul contestatiei ar putea ... (vezi toată discuția)
Conexare
ContSters42601
Buna seara, Va rog mult sa ma lamuriti cu urmatorul aspect:Pe rolul aceleiasi instante sunt doua dosare de contencios administrativ,depuse la termene diferite ... (vezi toată discuția)