avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatia in anulare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatia in anulare

nu am primit intampinarea, trebuie sa merg la tribunal sa o solicit, asa face ANRP, nu trimite intampinari, mai am o intrebare, motivul contestatiei ar putea fi un motiv nou fata de motivele pentru care ne-a respins dosarul si noi le-am castigat prin proces?
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 18:36, 21 Ianuarie 2009
Motivul de contestatie nu poate privi aspecte legate de fond. SE refera la cum s-a judecat procesul din punct de vedere procedural,formal. Pentru contestatia speciala..se invoca o greseala materiala..dar tot legata de procedura nu de fond(daca aveti sau nu dreptul). Contestatia in anulare vizeaza probleme de legalitate.
daca partea a fost citata,daca instanta era competenta, daca au fost analizate toate motivele de recurs...
tot un avocat va ajuta.
daca sunteti curios ce sustin, mergeti la dosar si solicitati copie de pe contestatie.Daca nu, la primul termen, solicitati instantei sa va inmaneze o copie de pe cerere. Aveti grija insa ca e posibil ca dvs. sa nu primiti si pe citatie sa apara cu copie actiune. verificati citatia.Scrie?

repet, sansele sunt minime. dar trebuie sa va aparati.

av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare wap54 wap54 Am avut proces pe legea 290/2003 cu ANRP, am castigat la fond, au facut recurs, li s-a respins recursrul si mi s-a dat decizie irevocabila, am investit ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata - comunicare luminel luminel Buna ziua. Speta este urmatoarea: S-a admis cererea privind emiterea somatiei de plata. Se comunica debitorului prin agent procedural, care face mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Cpc - exercitarea unei cai de atac extraordinare ContSters51479 ContSters51479 Atit instanta de fond cit si cea de recurs, in motivarea solutiilor date, invoca un text de lege vechi, care a fost modificat in anul 2006 ( vezi art. 2 alin. ... (vezi toată discuția)