avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa de habitat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa de habitat

Buna seara! Primaria municipiului Targoviste a impus o taxa de habitat,asociatiile de propietari a atacat in instanta taxa de habitat si a castigat,primaria a facut recurs. E acum taxa de habitat suspensiva de executare
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:41, 15 Februarie 2011
Mda, am mai auzit inca una....
Sa inteleg ca taxa de habitat reprezinta "taxa pentru ca ti-ai permis sa locuiesti in municipiul nostru"? ca eu altfel nu pot sa inteleg logica unei astfel de taxe...
Mda, asa s-a gandit primaria Targoviste sa numeasca taxa pentru ridicare a gunoiului menajer.Este o taxa inechitabila,platim aceeasi taxa indiferent de numarul de persoane .
Taxa de habitat a inlocuit taxa de ridicare a gunoiului menajer. Nu se mai plateste pe nr de persoane, se plateste pe domiciliu. Este de catava ori mai scumpa ca vechea taxa. Pacat ca nu o ia primaria (poate, poate ar mai face ceva pentru locuitorii municipiului), prin intermediul ei o ia o firma privata care in alte judete au contract de ridicare a gunoiului menajer si nicidecum taxa de habitat. Este o "afacere" cu statul sau cu primariile asemanatoare cu cele din ultimii 20 de ani.
@bogosianu, va trebui sa asteptam si recursul.
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este legea in baza careia se plateste taxa de habitat? edy120376 edy120376 Am rugamintea sa-mi spuneti care este legea care reglementeaza taxa de habitat. M-am trezit cu o factura in care trebuie sa platesc taxa de habitat pe Martie, ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat la sectorul 2 prettydaniola prettydaniola Aceasta postare se adreseaza in special profesionistilor legii care locuiesc in sectorul 2 si care sunt in tema cu acest subiect. Art. 1270 din Noul Cod ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat eugen2011 eugen2011 Am o casa de vacanta unde platesc factura de lumina odata la 3 luni( asa am facut contractul cu furnizorul de electricitate dupa ce mi-a verificat actele sa ... (vezi toată discuția)