avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratie anticipata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratie anticipata

Anul acesta se mai primesc automat prin posta deciziile anticipate, sau trebuie intai sa depunem noi (pfa) declaratia estimativa?
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 21:14, 17 Februarie 2011
De obicei parca vin mai tirziu (parca prin martie ...).
Oricum, eu de obicei ma duc la finante la inceputul lui martie, ca sa am timp sa duc formularul si la sanatate, sa platesc pe primul trimestru pina pe 15.
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
Elena Perianu, Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se plateste la sanatate daca nu ai decizia de la finante? Popu Popu Nu am primit inca decizia de la finante, ca urmare astia de la sanatate m-au scos din sistem, doctorul de familie a spus ca nu poate sa-mi dea trimtere la ... (vezi toată discuția)
Pfa neclaritati MrDerpson MrDerpson Salut, Saptamana trecuta am primit de la onrc certificatul de inregistrare pentru PFA CAEN 7022 activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)
Termene de plata taxe pfa cristigolo cristigolo Buna ziua. Am infintat un PFA, in 27 aprilie 2013. Realizez venit numai din PFA si am ales impozitare in venit real. Care sunt termenele de plata ... (vezi toată discuția)